Mensen helpen zit in mijn bloed. Het stroomt door mijn aderen en ik word daar ontzettend gelukkig van.

Maar soms heb je een moment dat je denkt: “Is dit wat ik echt wil?”

Loopt mijn leven zoals ik het wil hebben of is er nog iets wat ik graag wil maar eigenlijk heb ik die stap nog niet genomen?

In april 2021 had ik zo’n moment nadat mijn leven even op de kop stond. Ik keek van een afstandje naar mijn leven en dacht ‘nee ik heb er nog niet uit gehaald wat ik echt wil.’ Maar wat wilde ik dan wel? Ik wist het niet totdat ik een artikel las op Facebook en dacht:’ misschien moet ik dit toch eens gaan googelen. Ja Google is tegenwoordig toch echt wel iedereens beste vriend.

En zo kwam ik uit bij VAschool . Na een 3daagse cursus ‘is dit echt iets voor mij’ kwamen er toch wel heel veel kriebels in mijn buik. Zou ik dit echt kunnen? En zoals dat bij mij altijd gaat ga ik dan in gesprek met de mensen om mij heen. En je raad het al; Ik ging er voor!

19 april 2021 begon mijn reis, van gastouder naar Virtueel Assistent!

Een reis die niet altijd even makkelijk ging door de hobbels die ik onderweg tegenkwam. Maar mijn enthousiasme en

doorpak-mentaliteit hielpen mij mijn reis te voltooien.

Als moeder van 3 kinderen en na 10 jaar gastouder weet ik hoe je de ballen hoog moet houden.
Sinds mijn kinderen op school zitten ben ik voorzitter van de oudercommissie geworden. Ik hou er van om alles te regelen en geniet er van daar de spin in het web te zijn.

Organiseren is 1 van de dingen die ik erg leuk vind. Naast de jaarlijkse collecte van het reumafonds bij ons in de wijk, heb ik afgelopen jaar ook mee geholpen de eerste burendag te realiseren. 

Daarnaast ben ik ook graag creatief bezig. Haken, naaien of macramé doe ik graag in mijn vrije tijd. Doordat ik een echte creatieve duizendpoot ben bruis ik van de ideeën.

Benieuwd naar mijn creactieve uitspattingen?

Check dan mijn instagram!

Als virtual assistent is dat dan ook mijn sterkste kant.

Ik ben die regeltante die houd van overzicht en zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Ik sta graag positief in het leven. Het glas is niet al half vol maar het glas is pas half vol.

Ik ga graag een stapje verder dan wat er van mij gevraagd wordt.

Door mijn creatieve manier van denken zie ik vaak hoe het ook anders kan.

Maar wat houdt dat in voor jou? 

Als jij kiest voor een samenwerking met mij dan zal ik jou ondersteunen waar jij dat ook maar nodig hebt.  

Of dit nou is omdat de administratie taken jou boven het hoofd stijgen of dat je eigenlijk totaal geen tijd hebt voor social media, ik ondersteun daar waar het nodig is.  Omdat ik ook met strippenkaarten werk kun je zelf bepalen wanneer jij ondersteuning nodig hebt. Heb je hulp nodig bij het schrijven van teksten of heb je iemand nodig waar jij mee kunt brainstormen? De strippenkaart is overal voor in te zetten. 

Daarnaast ben ik uiteraard ook voor langere tijd inzetbaar. Zoals mijn buddy van VAschool zo mooi zei: “Jij bent diegene waar ze alles over de schutting kunnen gooien en jij regelt het allemaal wel. ” Een uitspraak waar van ik dacht: “Ja dat ben ik!”